CMS en E-commerce Product Selectie

Wij helpen u bij uw keuze traject en besparen kostbare tijd

Product Selectie van E-Commerce of CMS

 • Zodra u een content management systeem wilt gaan gebruiken voor het beheer van uw website, of een e-commerce oplossing voor uw webshop, loopt u tegen een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden aan. Het belangrijkste vraagstuk is dan om uw wensen naast de mogelijkheden van de software te houden. Stel u wenst een meertalige website, welk CMS biedt dit dan het beste aan. En wat is het beste? Misschien wenst u de meertaligheid wel zo geautomatiseerd mogelijk te laten plaatsvinden, of niet. Roodlicht kan onafhankelijk adviseren welk systeem het meest past bij uw verwachtingen. Direct meer weten? Bel 085 002 0486.

 • Vraag nu informatie aan
 • Inzicht in verwachtingen essentieel voor Product Selectie

  Zonder een gedegen Functioneel Ontwerp en Roadmap is product selectie nagenoeg onmogelijk. Hoe minder gespecificeerd, hoe meer producten op elkaar lijken. Het nadeel, uiteindelijk loop je tegen beperkingen aan die je vooraf had kunnen voorzien. Het kunnen doen van een goede product selectie impliceert dat er diepgaand inzicht is in de wensen en behoeften voor het product (of het nu een CMS voor een website betreft of software voor een webshop). Pas dan kun je gaan toetsen op welke manier het product kan voldoen aan deze wensen.

  Geld besparen of Kat-in-de-zak?

  Bij Roodlicht beschikken we over de kennis van heel veel producten en kunnen we daarnaast ook helpen de wensen aan te scherpen. Als de wensen nog globaal zijn, dan helpt het om eerst een functioneel ontwerp of user stories te schrijven. Vandaar uit kan dan een selectie traject worden gestart waarbij we producten toetsen aan deze specificaties. Zonder zo’n voortraject is product selectie van een CMS of e-commerce oplossing kansloos.

  Ervaring leert dat een goede product selectie vooraf zorgt voor een duurzame investering in software.

  Complexiteit bij Product Selectie

  Wellicht bent u bang voor uitgebreide en maanden durende selectieprocessen. Dat valt ruimschoots mee. In feite hangt het af van de complexiteit van uw vraagstukken die u wenst op te lossen met het CMS of E-commerce softwarepakket. Heeft u weinig complexe verwachtingen, dan kunnen we aan de hand van standaard vragen lijsten al snel met u de lijst van gegadigden terugbrengen tot een of twee kandidaten. Door onze kennis doen wij dat veel sneller dan u dat kunt doen. We vatten dit vervolgens samen in een beknopt en duidelijk management rapport.

ROODlicht helpt bij uw projecten. Bel voor een afspraak: 064 808 6196