Ontwerp en Strategie

Praktische aanpak bij Roadmap en Functioneel Ontwerp

Ontwerp en Strategie bij een nieuwe website, intranet of webshop

 • Een nieuw intranet, een nieuwe website of een complete webshop. Dat opent direct een grote reeks aan uitdagingen, want dit is niet iets dat u dagelijks doet. Roodlicht heeft de ervaring om u daar mee te helpen. Bel 064 808 6196 of lees verder.

 • Vraag nu informatie aan
 • Pragmatisch Strategisch Advies

  Zodra u besluit om uw bestaande website, intranet of webshop te vernieuwen, helpt het als u kunt terugvallen op de expertise van een externe adviseur. Door onze kennis van de markt, beschikbare software oplossingen, ontwikkelingen en ervaring met soortgelijke projecten, kunnen we u pragmatisch helpen.

  Afhankelijk van de fase waarin u zit, kan dat door samen toe te werken naar een praktische roadmap voor uw website, intranet of webshop. Of Roodlicht kan helpen bij het selectieproces van product of bureau.

  Overzicht van de mogelijkheden bij ontwerp en strategie

  Onze pragmatische aanpak kenmerkt zich door de volgende diensten:

  • product selectie. Stel u overweegt om een nieuwe website te realiseren. U overweegt om een nieuw CMS te kiezen, maar de keuze is enorm. Op basis van welke eisen selecteert u dan het product? Op welke zaken moet u letten? En klopt de prijs wel met wat er gangbaar is in de markt?
  • bureau selectie. U gaat uw huidige intranet, webshop of website uitbreiden. Of u wilt iets geheel nieuws, maar vindt de keuze van het bureau belangrijk voor het slagen van het project. Wij helpen u met het opstellen van de juiste vragen, en waar u op dient te letten. Wij doen geen keuze, maar helpen wel met het maken van de selectie op basis van vooraf opgestelde specificaties. Ook dat doen we samen.
  • functioneel ontwerp. U weet dat u een intranet wenst. Of een website, of een klantenportal. Maar wat zijn nu de specificaties daarvan. Of, nog belangrijker, hoe beschrijven we die functionaliteit op een zo duidelijk en helder mogelijke manier, dat een bureau exact weet wat er gemaakt moet worden. En waarmee u voorkomt dat de kosten de pan uit rijzen?
  • user stories. Als product owner kunnen wij namens uw organisatie optreden in een agile team. Zo bepalen we wat voor u het belangrijkste is en wat het meest van toegevoegde waarde is binnen het project. Door dit scherp te definiëren en de prioriteiten te blijven bepalen, ontstaat het product zoals u voor ogen had.

ROODlicht helpt bij uw projecten. Bel voor een afspraak: 064 808 6196