Website Optimalisatie

Website Optimalisatie zorgt voor betere conversie

Website Optimalisatie: 3 seconden is de maximale wachttijd van bezoekers

  • 80% van alle websites halen de 3 seconden laadtijd niet, of zijn niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Wil je bezoeker dan nog blijven, dan moet je wel heel bijzonder zijn. In een winkel wacht je ook niet lang als niemand komt opdagen. Ook al is je website goed vindbaar, dankzij onze zoekmachine optimalisatie diensten, dan nog is website optimalisatie essentieel om die bezoeker te laten converteren.

    ROODlicht is expert op het gebied van website optimalisatie. Een snel ladende website zorgt voor meer klanten. Bezoekers willen niet wachten. Ook is het bekend dat Google met haar rangschikking in de zoekresultaten rekening houdt met de laadtijd van een website. Een langzaam ladende website scoort lager. Dus ook voor zoekmachine optimalisatie is de snelheid van groot belang.

    ROODlicht levert website optimalisatie diensten ongeacht het CMS of de Ecommerce-software (zoals Magento). Meestal werken we nauw samen met de website bouwer. Onze werkzaamheden beginnen met een stuk analyse. Pas daarna kunnen we inzicht geven in hoeveel werk er verzet moet worden om de website te optimaliseren, en welke onderdelen mogelijk zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de hosting niet de juiste mogelijkheden biedt voor een vergaande optimalisatie. Ook kan het zijn dat de kwaliteit van de opgeleverde website dusdanig slecht is, dat een eerste stap de kwaliteit verbeteren is.

  • website optimalisatie als snelheid verbetering levert hogere conversie op

  • Uiteindelijk leveren wij u een rapport op waarin wij aangeven op welke punten het noodzakelijk is om uw website te laten verbeteren, en welke punten wenselijk zijn om te verbeteren. Van deze laatste punten kan het bijvoorbeeld zijn dat de leverancier van mening verschilt. In feite zijn dat ook geen showstoppers. Eerder keuzes die ons verbazen.

  • Vraag nu informatie aan

Website Optimalisatie diensten van ROODlicht: focus op het behalen van resultaat