Website Project management

Website project management: focus op deadline, budget en inhoud

 • ROODlicht beschikt over een team van ervaren projectmanagers om uw website project management goed te borgen. Zij werken vanuit de opdrachtgever op locatie zodat uw website project op tijd, binnen budget afspraken en volledig volgens de functionele wensen wordt opgeleverd. Namens u. Onze projectmanagers werken namens u, en indien gewenst ook bij u op kantoor. Hiermee wordt website project management goed geborgd.

  Hoe groot of klein uw website project ook is, een ervaren (senior) projectmanager is een noodzaak. Het is niet zo dat u elke maand een nieuwe website laat ontwikkelen. Dat gebeurt wellicht eens in de 3 tot 5 jaar. Dan is het handig om voor het website project een ervaren projectmanager in te schakelen die zowel het systeem kent als weet hoe zo’n project geleid moet worden.

  ROODlicht beschikt over meerdere website projectmanagers, en begeleidt uw organisatie naar een succesvol eindresultaat. Afhankelijk van het moment van instap kunnen wij ook assisteren bij het samen stellen van de vereisten van het project. Daarmee is de kans op succes van uw website project nog groter. Uiteraard is het van belang om onze website projectmanagers zo vroeg mogelijk in het project te betrekken.

  Website Project Management voor onder meer content management systemen

  Onze ervaring met website project management gaat verder dan uitsluitend één CMS of ecommerce oplossing. Onze projectmanagers kunnen diverse website projecten aansturen. Of dit nu het TYPO3 CMS, Drupal, GX, Magento of een willekeurig andere oplossing is. Uiteraard helpt het dat we ervaring hebben met verschillende software oplossingen, maar in principe maakt het voor website project management niet heel veel uit.

  Vraag nu informatie aan