1 april: Lachen met Google

Vorig jaar lanceerde Google op 1 april Google Romance. Zogenaamd een datingsite van de zoekgigant. Ook dit jaar trok Google weer een aantal 1 april grappen uit de kast om haar vaste bezoekers voor de gek te houden.

Hieronder een overzicht:

Google Paper

Gratis je mails uit Gmail laten printen? Het kan via het nieuw gelanceerde Google Paper. Vanuit Gmail kun je e-mails en bijlagen laten printen door Google. Zogenaamd zou Google deze prints kunnen betalen door aan de achterkant van elk vel een aantal advertenties te plaatsen. Het meest hilarisch zijn nog wel de testimonials die op de nep-pagina geplaatst zijn.

Zwem de Atlantische oceaan over!

Plan je route van New York naar Parijs en het kost je een nat pak! Via Google Maps was gisteren (en ook nu nog) een routebeschrijving opvraagbaar van New York naar Parijs. Tja en dat je dan 3462 mijl (5570 km) moet zwemmen tussendoor, hoort erbij!

Google TiSP, gratis breedband internet

Het meest belachelijke van alle grappen is toch wel deze. Via Google TiSP kun je vanaf nu een gratis breedband internet verbinding krijgen via….je WC!

Spoel de geleverde kabel door het toilet, wacht een uurtje en voila: je hebt gratis internet ;-)

Al met al weer een hoop mensen voor de gek gehouden dus. Maar het blijft toch wel erg leuk! Benieuwd wat ze volgend jaar weer uit de kast trekken!

Posted in: