De spannendste pagerank update ooit!

Op de eerste plaats een bijzondere update

Op de eerste plaats is het een zeer bijzondere pagerank update, omdat het de langst durende update ooit is. De pagerank update was eigenlijk in juli verwacht (hier is een overzicht van alle updates en de verwachtte update). In plaats van juli is de update gister nacht pas gekomen. Ik zat om 3 uur ‘snachts nog wat statistieken te bekijken van een nieuw project van me en ineens zag ik een veranderde pagerank.

Ik was waarschijnlijk één van de allereerste die het zag

Ik was waarschijnlijk één van de allereerste die het zag en misschien wel de eerste. Op de social media website sphinn.com (die helemaal gemaakt is voor internet marketing) heb ik het bericht als eerst gepost en na mij natuurlijk vele mensen met mij. Het was maar een kort berichtje, maar wat verwacht je dan om 4 uur ‘snachts.

Het was niet alleen de langste maar ook de spanndenste update ooit

Deze pagerank update was ook super spannend, omdat…
er veel geluiden opgingen dat de pagerank misschien niet langer geupdate zou worden. Neem maar eens een kijkje in de zoekmachine… De pagerank zou niet meer interessant genoeg zijn, omdat het een verouderde weergave van de werkelijkheid is. Maar na veel zweten en lang wachten is hij er dan toch gekomen.

De update is niet voor iedereen goed nieuws

Voor de meeste mensen is de pagerank update goed nieuws geweest, voor mij zeker. Maar er zijn ook een groot aantal websites weggezakt qua pagerank. Bijvoorbeeld seroundtable (pr7->pr4), searchenginejournal(pr7->4) en zelfs de Washington post (pr7->pr4). Waarom niemand weet het zeker, maar het zou wel eens te maken kunnen hebben met de anti-paid-links-campagne van google, wie zal het zeggen. Gelukkig is roodlicht gewoon een sterke pr7 gebleven.

Posted in: