Exit Froogle, welkom Google Video plus meer…

Froogle lijkt te hebben afgedaan, op dit moment, met het verdwijnen van de link op de homepage van Google.com. In plaats daarvan is een prominente link naar Google Video geplaatst.

Exit Froogle, welkom Google Video

Wederom lijkt het erop dat Google alles op alles zet om meer bezoek te trekken naar Google Video. Blijkbaar moet Froogle het onderspit delven. Overigens is het bij Google Nederland niet zichtbaar op deze manier, en hebben Google Duitsland en Google Engeland nog steeds Froogle op de homepage staan.

Google More DropdownVerder is de homepage van Google.com nog meer aangepast. Op zich niet direct zichtbaar op het eerste gezicht, maar als je op het woordje more klikt, dan zie je de

verandering. Zonder dat je naar een andere pagina gaat – zoals voorheen en nu nog op de landenpagina’s – krijg je de belangrijkste more onderwerpen met daarin inderdaad Froogle, Groups en Books. Vervolgens kun je daar ook weer verder doorklikken voor het volledige aanbod van andere Google diensten. Google heeft inmiddels aangekondigd dat er nog meer wijzigingen zullen volgen.

Posted in: