Project Begeleiding als Product owner of Project manager
[divider style=”none”]
[two_third]
[lead]
Als Product owner (Scrum) of project manager (in-huis); op die manier helpen wij u bij uw project. Dat valt samen te vatten onder de noemer Project Begeleiding.
[/lead]
[/two_third]
[one_third_last valign=”middle” animation=”fade_in”]
[button linking=”default” link=”/vragen” align=”center” size=”medium” type=”standard” style=”solid” icon=”arrow-right” title=”Vraag nu informatie aan”]Vraag nu informatie aan[/button]
[/one_third_last]
[two_third]
De rol als Product Owner bij project begeleiding
We worden het meest gelukkig van de Agile aanpak, zoals Scrum. Als Product Owner vertegenwoordig je alle belanghebbenden in de organisatie. Dat kan de directie zijn, of het management. Daarnaast heeft de Product Owner als belangrijke taak om de deadline te bewaken, de prioriteiten goed scherp te stellen, maar ook te bepalen ‘wat het product precies moet inhouden’. Het is een intensieve rol, die ervoor zorgt dat de gemaakte afspraken binnen de vastgestelde peilers nagekomen worden.
Project Manager (in-huis)
Als project manager (in-huis), zullen we minder vasthouden aan een Agile aanpak, maar werken we meer volgens een traditionele project benadering binnen de project begeleiding. Ook hier bewaken we met name de belangen van de opdrachtgever, en zorgen we ervoor dat we het bureau dat voor u iets realiseert, scherp houdt. Hier zit een dosis onderhandelen bij, waar wij op basis van de inhoud besluiten kunnen nemen.
Second Opinion
In sommige gevallen is het project afgerond, maar zijn er vragen over de geleverde kwaliteit. Als u vragen heeft of u wel heeft gekregen wat u was toegezegd. Of als u twijfelt over de gekozen oplossingsrichting, dan helpt Roodlicht met het stellen van de juiste vragen, op de juiste manier. Via een second opinion krijgt u inzage over deze kwaliteit. Het kan dan ook helpen dat een externe die vragen stelt. Vaak wordt dat als minder bedreigend gezien, omdat we juist oplossingsgericht bezig gaan. Het gaat ons ook niet om de schuldvraag, maar juist om hoe kunnen we zorgen dat zowel u als opdrachtgever als het bureau dat voor u werk heeft verricht tevreden uit elkaar gaan. Maar mocht het toch niet goed uitpakken, dan staan we zij-aan-zij aan uw kant.
Een van de lastigste fasen in een project is de acceptatiefase. Ook in deze fase van uw project bieden onze ervaren project begeleiders ondersteuning. Deze fase is de laatste voordat u live gaat. Dit is tevens een essentiele fase, aangezien u dan de fouten nog kunt terugkoppelen aan het bureau om goed op te lossen. Een acceptatietest dient volgens een vaste structuur te worden uitgevoerd. Met het resultaat voorkomt u ellenlange discussies over fouten die er wel of niet in zouden zitten, of die wel of niet onder garantie vallen. Tijd en juistheid van terugkoppelen, zorgen voor een eindproduct waar u tevreden mee bent. Of dit nu een website of webshop is.
[/two_third]
[one_third_last]
[/one_third_last]
[divider style=”none”]
[box icon=”exclamation” style=”simple”]
ROODlicht helpt bij uw projecten.
Bel voor een afspraak: 064 808 6196
[/box]