TYPO3 Congres 2014 dit jaar in Amsterdam

Nemo vormt 28 oktober het centrum van TYPO3 Nederland

  1. Impressie TYPO3 Congres Amsterdam Nemo

Ook dit jaar organiseren we met een team van verschillende TYPO3 bedrijven het Nederlandstalige TYPO3 Congres. Was het de afgelopen jaren in Almere, dit jaar verhuizen we naar het centrum van Amsterdam. Het TYPO3 Congres zal op 28 oktober 2014 plaatsvinden in Nemo, vlak naast het centraal station van Amsterdam.

Keynote spreker TYPO3 Congres Bram Alkema

De sprekersselectie is ook dit jaar weer sterk te noemen. De dag wordt geopend door keynote spreker Bram Alkema, ook wel de Seth Godin van de Lage Landen genoemd. Andere sprekers waar we trots op zijn dat zij op deze dag hun kennis komen delen zijn TYPO3 Neos UX lead Rasmus Skjoldan, strategisch directeur Esri Jan-Willem van Eck, SEO specialist en directeur Expand Online Willem Blom, Youwe CEO Kees van Mourik en vele anderen. Ruim 17 sprekers zullen op deze dag een presentatie geven. Een volledig overzicht van het programma en de sprekers is na te lezen op de website van het TYPO3 Congres. Ook Ric van Westhreenen zal spreken op het congres.

Opzet van het TYPO3 Congres 2014

Dit jaar ligt nog meer dan voorgaande jaren de nadruk op toepassingen van TYPO3. Ook zal er veel aandacht worden besteed aan oplossingen met TYPO3 Neos, het nieuwste content management systeem van TYPO3.

Toegang en aanmelden

Tot 30 september geldt een Early Bird toegangstarief. Aanmelden kan via de website www.typo3congres.nl.

Posted in: