Ontevreden met de huidige Google Chrome skin? Kies een ander (gratis!)

Het is altijd leuk als je kunt roepen: gratis!. De browser die absoluut het online tech nieuws beheerst de laatste paar dagen is Google Chrome. De zorgvuldig opgezette marketingcampagne is goed doordacht en zorgt steeds voor nieuw nieuws. Zo ook dit nieuws. Van Firefox is het al bekend dat je deze in zijn geheel kunt aanpassen naar je eigen smaak. Functionaliteit, layout noem maar op. Dankzij het opensource concept is de Chromium community nu gekomen met de mogelijkheid om Google Chrome (en Chromium) te kunnen skinnen.

Zo ook de skins voor Google Chrome. Het meest schaamteloze is nog wel dat je Google Chrome zo kunt skinnen dat deze op Firefox lijkt. Dat is triest…. het is alsof je een Windows PC voorziet van een desktop shell waarmee je simuleert dat je een Apple hebt. Alleen de buitenkant geeft nog aan dat je een Dell hebt…

Voor de liefhebbers:

“If you’re not happy with the default skin of Google Chrome, you can download alternative theme files. Go to Chromespot’s themes board and look for something you like”

Posted in: