TYPO3-conferentie 29 tot 31 oktober- Stuttgart

T3CON 2013: De huidige trends in Content Management

  1. TYPO3 Conferentie T3CON

Nieuwe formats, spannende inhoud, internationale sprekers: de negende editie van de conferentie T3CON wordt eind oktober gepresenteerd met een frisse blik naar de toekomst. Zo zijn onderwerpen uit de voorgaande edities, de oplossingen van TYPO3, gekoppeld aan een visie op de ontwikkelingen en trends op het internet als in content management. Hierover spreken high-profile sprekers zoals Leslie Hawthorn van ElasticSearch, Rasmus Skjoldan van MOC, Jesse Stay van Stay N Alive en Thorben Carnaval van hmmh multimediahaus.

De T3CON vindt dit jaar voor de eerste keer plaats gedurende de week van 29 tot 31 oktober en duurt drie dagen in plaats van twee. Alleen de locatie blijft het hetzelfde: de Filderhalle in Stuttgart.

Ontmoetingsplaats voor deskundigen en beleidsmakers

De T3CON is een ontmoetingsplaats voor managers en andere zakelijke beslissers, marketing en IT professionals als content managers en ontwikkelaars. Gedurende de conferentie komt u in contact met leden van de TYPO3 community als ontwerpers, copywriters, klanten of gebruikers.

Internationale sprekers op TYPO3-conferentie

De huidige trends in de content management zorgt in Stuttgart voor internationaal gerenommeerde sprekers. De community manager Leslie Hawthorn heeft meer dan tien jaar ervaring in high-tech project management, marketing en PR. Rasmus Skjoldan leidt de Brand Management van TYPO3 en onderzoekt de toekomstige mogelijkheden van content management.

Jesse Stay is een erkend expert, auteur en adviseur voor sociale media-technologieën. Thorben Carnaval is nieuwe media professional op het gebied van digitale handel en merkcommunicatie. In aanvulling op andere deskundigen over webdesign en social media spreken verder tal van kopstukken uit de TYPO3 community zoals Michael Stucki, Robert Lemke en Oliver Hader.

T3CON: drie dagen, drie thema’s

De TYPO3-conferentie komt voor het eerst met op elke dag een eigen thema. Dag Een is de community dag. Hier leren ontwikkelaars dingen zoals hoe de structuur van TYPO3 is opgezet en wat de verschillende teams in de community doen.

Hierna volgt de Future Day, die zowel de toekomstige ontwikkeling van het internet belicht op het gebied van techniek en inhoud, alsmede de toekomst van de oplossingen van TYPO3. De conferentie wordt afgesloten met de Business Day. Besluitvormers en projectmanagers zullen praktische toepassingen en voorbeelden uit het bedrijfsleven ervaren.

Nieuw op TYPO3

Net als in voorgaande jaren, presenteert de TYPO3 Community ook dit keer nieuwe oplossingen voor het TYPO3 CMS en TYPO3 Flow. Ook is er een eerste blik op het nieuwe product TYPO3 Neos: de volgende generatie CMS.

Ongebruikelijke presentatiemogelijkheden

De informatie op T3CON wordt enerzijds aangeboden op standaard manieren zoals lezingen, presentaties, workshops en sociale evenementen. Aan de andere kant zijn er voor het eerst dit jaar ook speciale evenementen als Pecha Kucha met 20 slides in 20 seconden, en Fishbowl Talks met deskundigen uit het publiek.

Ook wij zijn er

Ook ROODlicht is op T3CON, en via onze website en nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de belangrijkste impressies en resultaten.

Meer informatie en korting

Meer informatie over het evenement? Of zelfs het evenement bezoeken? Bezoek dan de website.

Let op: tot 10 oktober kun je nog met korting aanmelden. Gebruik daarvoor dan de kortingscode: T3O-T3CON-10.